İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Evim Yuvan Olsun

Evim Yuvan Olsun Programı

Deprem felaketi nedeniyle afet bölgesi şehirlerinden taşınmak zorunda kalıp Büyükçekmece İlçesine gelenlerle ilgili olarak kaymakam beyin ilçemizde başlatmış olduğu bir yardım etkinliği var. Velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte koordinatörlüğünü sosyal yardımlaşma kulübü öğretmenlerimizin yapacağı yardımlaşma şu şekilde olacak: Biz bir okul olarak öğretmen ve velilerimizle birlikte bir araya gelerek bir ev kirası karşılayacağız, kiralık ev araştırıp bulacağız, ve kaymakamlık hesabına toplanan nakdi yardımı göndereceğiz, bundan sonraki işlemlerde kaymakamlık devreye girecek, ev sahibi ile kira kontratını kaymakamlık imzalayacak, ayrıca o evin elektrik ve doğalgaz vb. faturalarını karşılayacak.

Yayın: 24.02.2023 - Güncelleme: 24.02.2023 13:01 - Görüntülenme: 174